Smedbo – 50 år i top!

Smedbo er i dag markedsleder i Skandinavien og spiller en vigtig rolle i Europa og USA. Succesen skyldes et langt og omfattende udviklingsarbejde med henblik på at sikre et højt kvalitetsniveau, som værner om det klassiske skandinaviske design, som produkterne repræsenterer.

Takket være sin enorme produktviden og sine kvalitetsprodukter, tilhører Smedbo en eksklusiv gruppe af producenter, der giver 10-års garanti på alle produkterne.

I ren messing

I Smedbos badeværelsesserie er de fleste indretningskomponenter og produktdele lavet i massivt messing af højeste kvalitet. Man begyndte af fremstille messing i Sverige i 1600-tallet og brugte det dengang primært til smykker og ornamenter.

Skultuna Messingsbruk blev grundlagt i 1607 af Karl IX, Gustav Vasas yngste søn. Karl IX vidste, at messinggenstande blev betragtet som værdifulde og var meget efterspurgte ude i Europa. Karl IX skulle bruge indtægterne fra den nye messingproduktion til at betale for hans far Gustav Vasas og storebrorens Erik XIVs tidligere udskejelser i felten.

Messingproduktionen i Skultuna var starten på en lang og solid håndværkstradition for at udnytte og håndtere messingens unikke egenskaber.

Våra produkter har
10 års garanti.

 
Brochurer og katalog

Download brochure materiale og vores nyeste katalog.

 
Support

Har du brug for hjælp vedr. nogle af vores produkter.

 
Monterings hjælp

Ikke sikker på hvordan, du monterer vores produkter? Her finder du svar.

 
Find forhandler

Vi er repræsenteret i butikker over hele landet.

Kunglig Hovleverantör
Badeværelse og badeværelse tilbehør - © Smedbo - All Rights Reserved - Royal Court Supplier