Velkommen til vores stilfulde verden af badeværelsestilbehør

Badeværelset skal være et dejligt og afslappende sted – også selvom det nogle gange er rodet om morgenen. Et velorganiseret badeværelse gør dit liv både roligere og lettere. Og med det rigtige badeværelsestilbehør kan du nemt fikse din egen personlige stil.

Velkommen til vores stilfulde verden af badeværelsestilbehør!

Badeværelset skal være et dejligt og afslappende sted – også selvom det nogle gange er rodet om morgenen. Et velorganiseret badeværelse gør dit liv både roligere og lettere. Og med det rigtige badeværelsestilbehør kan du nemt fikse din egen personlige stil.
Smedbo duschkorgar i krom hänger på duschstång och duschvägg

Udvalgte produkter

 • HOME Sort
  376 DKK ( inkl. moms )
 • HOME Sort
  1642 DKK ( inkl. moms )
 • HOME Sort
  390 DKK ( inkl. moms )
 • SIDELINE Sort
  763 DKK ( inkl. moms )
 • DRY Sort
  3247 DKK ( inkl. moms )

Populære kategorier

Sigill 10 year warranty

Vores produkter har 10 års garanti

Håndværk igennem tiderne

Smedbo blev grundlagt i 1967, i en periode hvor mange mennesker følte behove for at skabe et smukt badeværelser. Hos Smedbo forstår man vi den store betydning af badeværelset, hvor dagen starten og slutter.
Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Monterings hjælp

Ikke sikker på hvordan, du monterer vores produkter?
Smedbos stödhandtag uppsatta i en kombination i duschutrymme
LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet
 • LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

  I Europa har vi en hurtigt voksende befolkning over 60 år. Det er en meget aktiv gruppe med godt helbred og stor interesse for boligindretning og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi udviklede vores nye LIVING plejekoncept, har det været vores mål at tilbyde flere hjælpemidler til brug i badeværelset, der opfylder netop disse behov.
 • Det perfekte tilbehør til dig på farten

  Smedbo lancerer et rejsespejl i to farver, mat sort med Art nummeret FB627 og mat hvid med Art nummeret FX627. Spejlet er todelt og udstyret med to forskellige spejle. Det nederste spejl har 7 gange forstørrelse, mens låget har et normalt spejl.
 • Stikk ud eller bland ind i HOUSE i mat hvid

  HOUSE-serien er en af ​​vores mest populære og succesrige serier nogensinde, og den har prydet badeværelser over hele verden. I 2018 blev HOUSE lanceret i mat sort, og lige siden den sorte badeværelsetrend startede, har en blødere modsat pol boblet under overfladen. I september udvider Smedbo sit sortiment med i alt 17 varer i en mat hvid farve.
 • Håndklædevarmeren Træt- en moderne klassiker

  Smedbo blev grundlagt i 1967, på et tidspunkt, hvor badeværelset ikke skulle tage plads. Badeværelset blev formet af funktionalitet og ved at være vedligeholdelsesfrit. Badeværelset var kun et rum, der skulle opfylde dets åbenlyse formål. I modsætning til i 60’erne har nutidens badeværelse en meget mere velkommen følelse.