Det perfekte tilbehør til dig på farten

21 jan, 2021

Smedbo lancerer et rejsespejl i to farver, mat sort med Art nummeret FB627 og mat hvid med Art nummeret FX627. Spejlet er todelt og udstyret med to forskellige spejle. Det nederste spejl har 7 gange forstørrelse, mens låget har et normalt spejl.

Et rejsespejl hjælper dig med at være på farten og er derfor udstyret med LED-belysning i bunden af spejlet. LED-lamperne tændes og slukkes automatisk, når låget åbnes og lukkes, en funktion, der betyder, at du ikke går glip af en eneste detalje.

Rejsespejlets diameter er 120 mm, hvilket gør det perfekt at tage med dig på farten. Spejlet er batteridrevet med genopladeligt batteri der via USB, oplades. Opladningskabel er inkluderet. Et rejsespejl er et uundværligt tilbehør i badeværelset. Med det går du ikke glip af en eneste detalje!

OUTLINE LITE FB627 og FX627 er tilgængelige på Smedbo.dk og hos forhandler.

Smedbo har også væghængte makeup spejle og fritstående makeup spejle. Fritstående make-up spejle er nemme at tage til andre værelser. For dem af jer, der ikke har mulighed for at montere dit spejl på et sted med godt lys, har vi modeller med LED-belysning. Smedbos sortiment omfatter spejle i poleret krom, matsort og mathvid.  

Smedbo.dk kan du se vores nye rejsespejle samt en masse andet badeværelsestilbehør der kan hjælpe dig med at sætte et personligt præg på dit badeværelse.