• Siden 1967
 • Massiv messing
 • 10 års garanti*

Håndklædevarmeren Træt- en moderne klassiker

Smedbo blev grundlagt i 1967, på et tidspunkt, hvor badeværelset ikke skulle tage plads. Badeværelset blev formet af funktionalitet og ved at være vedligeholdelsesfrit. Badeværelset var kun et rum, der skulle opfylde dets åbenlyse formål. I modsætning til i 60’erne har nutidens badeværelse en meget mere velkommen følelse.
Två handdukar hänger på Smedbo handdukstork trädet FX710 i mattvit

Men vi forbinder sjældent badeværelset med bløde, organiske former, på trods af at vores hjem er blevet inspireret af mere naturlige elementer i det sidste årti, nu mere end nogensinde.
Hos Smedbo lod vi os derfor i 2012 tage inspiration fra naturens former til det produkt, vi i dag kalder træet.

 

Træet er en elektrisk vægmonteret håndklædevarmer, der er en del af DRY-serien. Produktet er unikt i både sin genre og sin måde at kombinere de klassisk stramme, stilistiske badeværelseselementer med de organiske former fra naturen. Kombinationen giver et unikt produkt præget af både design og funktionalitet – et kunstværk og en håndklædevarmer.

hängare ovandel till handduksvärmaren trädet i mattsvart FB710

I dag kommer Træet i fire designs. FK710, originalen er i poleret rustfrit stål. Modellen er fuld højde på 1720 mm I dag er Træt også tilgængelig i mat sort finish, FB710. En kortere version af originalen er også tilføjet, FK711, der derimod kun er 900 mm. Det fjerde træ FK716 har en anden gren, som inkluderer, at den har fem bøjler. Denne model kommer i en mere “moderne” udtryk, da stammen og grenene er lige og firkantede. På denne måde bliver FK716-udtrykket mere stramt og vinklet.

Uanset om det i 1967 eller 2020 har Smedbo altid taget det for givet, at design og smukt interiør hører til badeværelset. Vi starter og slutter hver dag i badeværelset, derfor skal badeværelset være et rum at bo og føle sig godt i. Hos Smedbo fortsætter vi derfor med at bryde ny grund, og hvem ved, måske vokser flere træer i fremtiden… Så begynder vi at komme tættere på at have opbygget en mindre skov!

Se alle vores DRY produkter

 • Nyheder i efterårets trends

  Endelig lancerer vi flere produkter til vores sortiment! Årets tredje lancering er her med produkter i efterårets mest trendy badeværelsesfarve, børstet messing.
 • Sommerinspiration til badeværelset

  Sommeren er endelig her! Hvilket betyder solrige dage, varme, glæde og afslapning. Vidunderlige ting, der normalt får os til at føle os bedre tilpas. Vi i Smedbo vil gerne hjælpe dig til at opleve disse følelser oftere og gøre det til en del af din hverdag.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

  I Europa har vi en hurtigt voksende befolkning over 60 år. Det er en meget aktiv gruppe med godt helbred og stor interesse for boligindretning og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi udviklede vores nye LIVING plejekoncept, har det været vores mål at tilbyde flere hjælpemidler til brug i badeværelset, der opfylder netop disse behov.