• Kongelig Hofleverandør siden 1986
  • Massiv messing
  • 10 års garanti

Sommerinspiration til badeværelset

Sommeren er endelig her! Hvilket betyder solrige dage, varme, glæde og afslapning. Vidunderlige ting, der normalt får os til at føle os bedre tilpas. Vi i Smedbo vil gerne hjælpe dig til at opleve disse følelser oftere og gøre det til en del af din hverdag.
produkter från vår badrumsserier Villa

Sommerfølelser ude og inde

For mange er badeværelset et af hjemmets vigtigste rum. Nu hvor det er sommer, vil vi gerne bringe sommerfølelserne ind på badeværelset. Måske har du et sommerhus, der skal istandsættes efter en lang vinter, eller måske vil du gerne udskifte detaljerne på badeværelset derhjemme. Med enkle midler kan du give nyt liv til dit badeværelse baseret på årstiden.

Vores Villa badeværelsesserie har sin inspiration og sit design fra århundredeskiftet. Produkternes detaljer bidrager til en varm og harmonisk atmosfære. Passer perfekt sammen med sommerhusets personlige charme eller til at skabe unik karakter i et mere minimalistisk badeværelse. Vi ønsker, at vores badeværelsesserie giver dig muligheden for at sætte dit personlige præg på badeværelset, og at du får en skøn oplevelse hver dag.

sommarinspiration för badrummet

Vores bedste sommertips!

Små detaljer gør ofte den største forskel. Tag del i vores bedste tips til, hvordan vi ville gøre for at skabe et badeværelse, der føles lyst, roligt og sommerligt.

Farverige detaljer
Farve har forskellig indvirkning på vores humør og velvære. Tilføjelse af detaljer med farve på badeværelset kan få os til at føle os mere motiverede og inspirerede. Gul er en positiv og glad farve, og lyserød opleves som blød og rolig, to forslag til farver, der giver os sommerfølelser.

Naturelementer
Naturelementer giver en afslappet og harmonisk fornemmelse i badeværelset. Gode råd til naturmaterialer udover planter er bambusmåtter, små trædetaljer, rattankurve, træskamler eller sten. På den måde kan du skabe et mere livligt og varmt indtryk på badeværelset.

Let og luftigt
Udnyt det naturlige lys i badeværelset til at skabe en åben og imødekommende fornemmelse. Husk, ikke at stille store planter, vaser eller andre genstande foran vinduet. Det reducerer naturligt lys. Hvis du ikke har vindue på badeværelset, er det vigtigt at arbejde med lyse farver, så rummet ikke opleves indelukket. Både når det kommer til fliser, møbler og detaljer som håndklæder, sæbedispensere og knager.

Lyse farver sammen med en grøn plante og en blød kurv får rummet til at føles varmt og indbydende. Et harmonisk sted at gøre klar til dagen og aftenen.

Farverige detaljer i badeværelset tilføjer glæde og karakter. Vigtigt at overveje, når du bruger detaljer i farver, er at balancere med et neutralt miljø, så rummet ikke opfattes som rodet.

At mærke solens stråler varme og skinne ind i badeværelset er en skøn følelse. Ved at bruge forskellige lyskilder kan du få badeværelset til at føles større og mere harmonisk.