LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

13 apr, 2021

I Europa har vi en hurtigt voksende befolkning over 60 år. Det er en meget aktiv gruppe med godt helbred og stor interesse for boligindretning og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi udviklede vores nye LIVING plejekoncept, har det været vores mål at tilbyde flere hjælpemidler til brug i badeværelset ,der opfylder netop disse behov.

LIVING-serien er blevet udvidet med et nyt modulsystem – LIVING care-koncept. LIVING care-konceptet er en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed i badeværelset og fleksibilitet. Formålet med produktserien er at gøre badeværelset tilgængeligt og sikkert for alle aldre og behov. LIVING care koncept er en serie bestående af modul systemer klar til brug og en serie uafhængige modul dele, der kan kombineres til en skræddersyede løsning. Sammen tilbyder modulsystemerne og de enkeltstående moduler i LIVING-pleje konceptet næsten ubegrænsede designmuligheder, der passer til dit badeværelse og dine behov. LIVING plejekoncept kan hjælpe til med at sikre og forbedrer forholdene i de mange forskellige badeværelsestyper og behov der findes.

Grab bar solutions består af syv modul systemer, disse er optimale som en brugsklar løsning.

Grab bar parts består af syv uafhængige dele, der er beregnet til at være sammenkoblet for at opbygge et fleksibelt modulsystem. De dele kan også bygges sammen med eksisterende modulsystemer ved at udskifte dele og tilpasse dem til dine behov. Alle produkter er testet og godkendt til maksimal belastning 150 kg. Testet i henhold til SS-ISO 17966: 2016, 23.7.3 Test udført af RISE (Sveriges forskningsinstitutter). Lina Blomqvist, produktudvikler hos Smedbo beskriver, at når det gælder designsprog, er Living badeværelsesserien trukket på inspirationen og erfaringen fra vores badeserie AIR. Da AIR er en af ​​vores elegante serier, føltes det sjovt at fortsætte med at arbejde med netop dette udtryk, siger Lina Blomqvist.

– Der er noget vidunderligt ved modul systemet og den modulær tænkning. Det bruges ofte til at gøre tingene mere effektive og med nogle få kombinerede dele opnå noget større. Der er også en legesygtighed ved det, noget der åbner for kreativitet og for tankerne i Lego fra barndommen. Det er fleksibelt, intet er umuligt, siger Lina Blomqvist.

LIVING care-konceptet har et stærkt fokus på funktionalitet, på trods af dette er designet elegant og klassisk. LIVING kombineres smukt med badeværelsetilbehør fra badeværelsesserien AIR, SIDELINE og OUTLINE for at skabe et badeværelse med et komplet interiør.

Hvis du vil læse mere om LIVING care concept, kan du se nærmere på vores samlingsside for serien.