• Siden 1967
 • Massiv messing
 • 10 års garanti*

CYBER WEEK – Køb for 1500 kr og få 15% rabat!

Det perfekte tilbehør til dig på farten

Smedbo lancerer et rejsespejl i to farver, mat sort med Art nummeret FB627 og mat hvid med Art nummeret FX627. Spejlet er todelt og udstyret med to forskellige spejle. Det nederste spejl har 7 gange forstørrelse, mens låget har et normalt spejl.
nödvändigheter och sminkspeglar med led-beslysning som väller ur svart neccessär

Et rejsespejl hjælper dig med at være på farten og er derfor udstyret med LED-belysning i bunden af spejlet. LED-lamperne tændes og slukkes automatisk, når låget åbnes og lukkes, en funktion, der betyder, at du ikke går glip af en eneste detalje.

 

sminkspegel i matt vit med ledbelysning på kommod

Rejsespejlets diameter er 120 mm, hvilket gør det perfekt at tage med dig på farten. Spejlet er batteridrevet med genopladeligt batteri der via USB, oplades. Opladningskabel er inkluderet. Et rejsespejl er et uundværligt tilbehør i badeværelset. Med det går du ikke glip af en eneste detalje!

OUTLINE LITE FB627 og FX627 er tilgængelige på Smedbo.dk og hos forhandler.

Smedbo har også væghængte makeup spejle og fritstående makeup spejle. Fritstående make-up spejle er nemme at tage til andre værelser. For dem af jer, der ikke har mulighed for at montere dit spejl på et sted med godt lys, har vi modeller med LED-belysning. Smedbos sortiment omfatter spejle i poleret krom, matsort og mathvid. På Smedbo.dk kan du se vores nye rejsespejle samt en masse andet badeværelsestilbehør der kan hjælpe dig med at sætte et personligt præg på dit badeværelse.

 • Nyheder i efterårets trends

  Endelig lancerer vi flere produkter til vores sortiment! Årets tredje lancering er her med produkter i efterårets mest trendy badeværelsesfarve, børstet messing.
 • Sommerinspiration til badeværelset

  Sommeren er endelig her! Hvilket betyder solrige dage, varme, glæde og afslapning. Vidunderlige ting, der normalt får os til at føle os bedre tilpas. Vi i Smedbo vil gerne hjælpe dig til at opleve disse følelser oftere og gøre det til en del af din hverdag.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

  I Europa har vi en hurtigt voksende befolkning over 60 år. Det er en meget aktiv gruppe med godt helbred og stor interesse for boligindretning og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi udviklede vores nye LIVING plejekoncept, har det været vores mål at tilbyde flere hjælpemidler til brug i badeværelset, der opfylder netop disse behov.