• FRI FRAGT OVER 499 KR
 • HURTIG LEVERING
 • 10 ÅRS GARANTI*

Det perfekte tilbehør til dig på farten

 • FRI FRAGT OVER 499 KR
 • HURTIG LEVERING
 • 10 ÅRS GARANTI*
Smedbo lancerer et rejsespejl i to farver, mat sort med Art nummeret FB627 og mat hvid med Art nummeret FX627. Spejlet er todelt og udstyret med to forskellige spejle. Det nederste spejl har 7 gange forstørrelse, mens låget har et normalt spejl.
nödvändigheter och sminkspeglar med led-beslysning som väller ur svart neccessär

Et rejsespejl hjælper dig med at være på farten og er derfor udstyret med LED-belysning i bunden af spejlet. LED-lamperne tændes og slukkes automatisk, når låget åbnes og lukkes, en funktion, der betyder, at du ikke går glip af en eneste detalje.

 

sminkspegel i matt vit med ledbelysning på kommod

Rejsespejlets diameter er 120 mm, hvilket gør det perfekt at tage med dig på farten. Spejlet er batteridrevet med genopladeligt batteri der via USB, oplades. Opladningskabel er inkluderet. Et rejsespejl er et uundværligt tilbehør i badeværelset. Med det går du ikke glip af en eneste detalje!

OUTLINE LITE FB627 og FX627 er tilgængelige på Smedbo.dk og hos forhandler.

Smedbo har også væghængte makeup spejle og fritstående makeup spejle. Fritstående make-up spejle er nemme at tage til andre værelser. For dem af jer, der ikke har mulighed for at montere dit spejl på et sted med godt lys, har vi modeller med LED-belysning. Smedbos sortiment omfatter spejle i poleret krom, matsort og mathvid. På Smedbo.dk kan du se vores nye rejsespejle samt en masse andet badeværelsestilbehør der kan hjælpe dig med at sætte et personligt præg på dit badeværelse.

 • LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

  I Europa har vi en hurtigt voksende befolkning over 60 år. Det er en meget aktiv gruppe med godt helbred og stor interesse for boligindretning og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi udviklede vores nye LIVING plejekoncept, har det været vores mål at tilbyde flere hjælpemidler til brug i badeværelset, der opfylder netop disse behov.
 • Det perfekte tilbehør til dig på farten

  Smedbo lancerer et rejsespejl i to farver, mat sort med Art nummeret FB627 og mat hvid med Art nummeret FX627. Spejlet er todelt og udstyret med to forskellige spejle. Det nederste spejl har 7 gange forstørrelse, mens låget har et normalt spejl.
 • Stikk ud eller bland ind i HOUSE i mat hvid

  HOUSE-serien er en af ​​vores mest populære og succesrige serier nogensinde, og den har prydet badeværelser over hele verden. I 2018 blev HOUSE lanceret i mat sort, og lige siden den sorte badeværelsetrend startede, har en blødere modsat pol boblet under overfladen. I september udvider Smedbo sit sortiment med i alt 17 varer i en mat hvid farve.
 • Håndklædevarmeren Træt- en moderne klassiker

  Smedbo blev grundlagt i 1967, på et tidspunkt, hvor badeværelset ikke skulle tage plads. Badeværelset blev formet af funktionalitet og ved at være vedligeholdelsesfrit. Badeværelset var kun et rum, der skulle opfylde dets åbenlyse formål. I modsætning til i 60’erne har nutidens badeværelse en meget mere velkommen følelse.