• Kongelig Hofleverandør siden 1986
  • Massiv messing
  • 10 års garanti

Forårets nye produkter fra Smedbo

Vi hos Smedbo er glade for at annoncere lanceringen af vores seneste produkter, med skandinavisk design og funktionalitet. Denne lancering inkluderer en række artikler designet til at forbedre komforten og æstetikken i alle badeværelsesrum. Den nye kollektion inkluderer papirkurve, håndklædetørrere, brusestole og mere, alt sammen som viser Smedbos engagement i innovation, stil og holdbarhed.
FB705

Badeværelsestaburet

Vi præsenterer vores badeværelsestaburet af højeste kvalitet, ideelle til både brusebad og badekar. Fremstillet af holdbart plexiglas og tilgængelige i elegant sort og hvid, disse stole er ikke kun funktionelle, men tilføjer også et strejf af sofistikation til enhver badeværelsesindretning. Designet med sikkerhed og komfort i tankerne, hver stol er udstyret med stabile gummifødder for sikker placering.
Varenumre: FB407, FX407

 

Pedalspande

Opdag vores stilfulde pedalspande, tilgængelige i mat sort eller hvid. Disse 6-liters kurve er konstrueret af rustfrit stål med et plastiklåg, med en pulverlakeret overflade for holdbarhed. Den bløde lukkefunktion og den let aftagelige indre spand gør dem til et praktisk og bekvemt valg for alle indstillinger.
Varenumre: FB668, FX668

 

Papirkurve

Ideelle til mindre rum eller som en supplerende kurv, disse kompakte affaldskurve er tilgængelige i poleret finish eller klassisk sort. Deres 3-liters kapacitet og pladsbesparende design gør dem til et alsidigt tilføjelse i ethvert hjem eller hotel. Hver kurv inkluderer en aftagelig indre spand og kan monteres med en bagplade eller hænges på en skabsdør.
Varenumre: FB669, FK669

 

Ny hylde model

Løft din badeværelsesopbevaring med vores nyeste hylde model, som tilbyder en slank og skjult løsning for bruseprodukter. Denne model monteres let på en hængeskinne og er tilgængelig i mat sort, hvilket blander funktionalitet med moderne æstetik.
Varenummer: DB5020

 

Håndklædetørrere

Oplev luksusen af varme håndklæder med vores stige-stil håndklædetørrere, nu tilgængelige i en sofistikeret mat sort finish. Disse lette at installere tørrere har to varmeniveauer, overophedningsbeskyttelse og en ny timerfunktion, som sikrer, at dine håndklæder altid er klar, når du er det.
Varenumre: FB705, FB706, FB722

 

HOME Børstet Nikkel

Forbedring af vores populære HOME-serie, den nye finish i børstet nikkel tilbyder en blød, silkeagtig glans, der ikke kun er smuk, men også praktisk. Den diffuse glans hjælper med at skjule fingeraftryk og vandpletter, hvilket gør den til et ideelt valg for badeværelsesmiljøer. Denne serie har nu 10 varenumre, fra toiletpapirholdere til kroge og wc-børster, alle fremstillet af massiv messing, hvilket sikrer både elegance og holdbarhed.
Til Home Børstet Nikkel

 

Om Smedbo

Smedbo er i frontlinjen for at udvikle højkvalitets badeværelsestilbehør, der kombinerer innovativt design med funktionalitet. Med fokus på holdbarhed, stil og brugertilfredshed, fortsætter Smedbo med at møde de udviklende behov hos vores kunder over hele verden.