• Siden 1967
  • Massiv messing
  • 10 års garanti*

Nyheder i efterårets trends

Endelig lancerer vi flere produkter til vores sortiment! Årets tredje lancering er her med produkter i efterårets mest trendy badeværelsesfarve, børstet messing.

Opdag elegance af børstet messing

Børstet messing er for nylig blevet et populært valg på badeværelset. Vi er glade for at kunne lancere flere produkter til vores sortiment i børstet messing. Materialet har et udseende med en blød og mat finish, der skaber en følelse af luksus og elegance på badeværelset. Et valg af materiale og produkter, der passer perfekt ind i forskellige indretningsstile, lige fra vintage til moderne stil. Derudover er messing et holdbart materiale, der bevarer sin kvalitet over tid.

De produkter, vi nu lancerer i børstet messing, er en vægmonteret makeup-spejl FV445S og vores unikke håndklædevarmer FV710S, som vi kalder “Træet”. Vores populære træ findes allerede i hvid, sort, poleret rustfrit stål og endda i en kortere version samt en variant med en ekstra gren til ophængning. Vort nye træ i børstet messing vil blive lanceret i samme størrelse som de tidligere versioner, der er 1720 mm og har fem ophængningsmuligheder. For os er det vigtigt at kombinere en stilren design med høj funktionalitet, og derfor er vi ekstra glade for at udvide vores træ-familie.

Style vores produkter i børstet messing sammen

I vores sortiment tidligere har vi produkter i børstet messing, der er en del af vores badeværelsesserie Home. Hvis du ønsker at skabe en komplet badeværelsesindretning i børstet messing, anbefaler vi at style vores nye produkter sammen med sæbedispenser HV370 og dobbeltkrog HV356, perfekt til at hænge håndklæder ved håndvasken. For at organisere i bruseren og skabe et minimalistisk udtryk har vi en praktisk brusekurv DV3001S i børstet messing, der holder styr på dine produkter. Hertil er der en matchende håndklædering HV344, håndklædestang HV3464 eller knagerække HV359, der følger den samme enkle design og er perfekte til at hænge dine brusehåndklæder uden for brusekabinen.

 

Hvis du kan lide at style dit badeværelse med lyse detaljer, har vi også et sortiment af produkter i børstet messing og hvidt porcelæn. Produkterne er designet til at skabe et minimalistisk og rent udtryk ved håndvasken og kommoden. Sortimentet inkluderer holder til tandbørsteglas HV343P, to forskellige sæbedispensere HV361/HV369P og en holder til sæbeskål HV342P. Derudover er der også en toilet børste med porcelænsbeholder. Disse produkter kan nemt styles sammen med sortimentet i ren messing. Se mere af vores produkter i børstet messing og skab dit unikke badeværelse med en elegant og praktisk stil.

Unikke produkter til sortimentet

Udover vores produkter i messing vil vi også lancere andre stilrene og funktionelle produkter til badeværelset. Blandt vores seneste tilføjelser finder du vores nye toiletrulleholder med hylde FK3411/FB3411, som er den perfekte kombination af stil og funktion. Den giver ikke kun plads til toiletpapir, men tilbyder også en praktisk hylde, hvor du kan placere ting som en bog, mobiltelefon eller lys.