• FRI FRAGT OVER 499 KR
 • HURTIG LEVERING
 • 10 ÅRS GARANTI*

LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

 • FRI FRAGT OVER 499 KR
 • HURTIG LEVERING
 • 10 ÅRS GARANTI*
I Europa har vi en hurtigt voksende befolkning over 60 år. Det er en meget aktiv gruppe med godt helbred og stor interesse for boligindretning og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi udviklede vores nye LIVING plejekoncept, har det været vores mål at tilbyde flere hjælpemidler til brug i badeværelset, der opfylder netop disse behov.
Smedbo badkarshandtag upphängt som stöd ovanför badkar

LIVING-serien er blevet udvidet med et nyt modulsystem – LIVING care-koncept. LIVING care-konceptet er en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed i badeværelset og fleksibilitet. Formålet med produktserien er at gøre badeværelset tilgængeligt og sikkert for alle aldre og behov.

LIVING care koncept er en serie bestående af modul systemer klar til brug og en serie uafhængige modul dele, der kan kombineres til en skræddersyede løsning. Sammen tilbyder modulsystemerne og de enkeltstående moduler i LIVING-pleje konceptet næsten ubegrænsede designmuligheder, der passer til dit badeværelse og dine behov. LIVING plejekoncept kan hjælpe til med at sikre og forbedrer forholdene i de mange forskellige badeværelsestyper og behov der findes.

Smedbos stödhandtag uppsatta i en kombination i duschutrymme

Grab bar solutions består af syv modul systemer, disse er optimale som en brugsklar løsning. Grab bar parts består af syv uafhængige dele, der er beregnet til at være sammenkoblet for at opbygge et fleksibelt modulsystem. De dele kan også bygges sammen med eksisterende modulsystemer ved at udskifte dele og tilpasse dem til dine behov. Alle produkter er testet og godkendt til maksimal belastning 150 kg. Testet i henhold til SS-ISO 17966: 2016, 23.7.3 Test udført af RISE (Sveriges forskningsinstitutter).

Lina Blomqvist, produktudvikler hos Smedbo beskriver, at når det gælder designsprog, er Living badeværelsesserien trukket på inspirationen og erfaringen fra vores badeserie AIR. Da AIR er en af ​​vores elegante serier, føltes det sjovt at fortsætte med at arbejde med netop dette udtryk, siger Lina Blomqvist.

 

– Der er noget vidunderligt ved modul systemet og den modulær tænkning. Det bruges ofte til at gøre tingene mere effektive og med nogle få kombinerede dele opnå noget større. Der er også en legesygtighed ved det, noget der åbner for kreativitet og for tankerne i Lego fra barndommen. Det er fleksibelt, intet er umuligt, siger Lina Blomqvist.

 

LIVING care-konceptet har et stærkt fokus på funktionalitet, på trods af dette er designet elegant og klassisk. LIVING kombineres smukt med badeværelsetilbehør fra badeværelsesserien AIR, SIDELINE og OUTLINE for at skabe et badeværelse med et komplet interiør.

Hvis du vil læse mere om LIVING care concept, kan du se nærmere på vores samlingsside for serien:

 • LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

  I Europa har vi en hurtigt voksende befolkning over 60 år. Det er en meget aktiv gruppe med godt helbred og stor interesse for boligindretning og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi udviklede vores nye LIVING plejekoncept, har det været vores mål at tilbyde flere hjælpemidler til brug i badeværelset, der opfylder netop disse behov.
 • Det perfekte tilbehør til dig på farten

  Smedbo lancerer et rejsespejl i to farver, mat sort med Art nummeret FB627 og mat hvid med Art nummeret FX627. Spejlet er todelt og udstyret med to forskellige spejle. Det nederste spejl har 7 gange forstørrelse, mens låget har et normalt spejl.
 • Stikk ud eller bland ind i HOUSE i mat hvid

  HOUSE-serien er en af ​​vores mest populære og succesrige serier nogensinde, og den har prydet badeværelser over hele verden. I 2018 blev HOUSE lanceret i mat sort, og lige siden den sorte badeværelsetrend startede, har en blødere modsat pol boblet under overfladen. I september udvider Smedbo sit sortiment med i alt 17 varer i en mat hvid farve.
 • Håndklædevarmeren Træt- en moderne klassiker

  Smedbo blev grundlagt i 1967, på et tidspunkt, hvor badeværelset ikke skulle tage plads. Badeværelset blev formet af funktionalitet og ved at være vedligeholdelsesfrit. Badeværelset var kun et rum, der skulle opfylde dets åbenlyse formål. I modsætning til i 60’erne har nutidens badeværelse en meget mere velkommen følelse.