• Siden 1967
 • Massiv messing
 • 10 års garanti*

Smedbo lancerer nye barberings- og makeupspejle!

OUTLINE-serien har nu to nye medlemmer i FK478EP og FK488EP LED-spejle. Spejle har et elegant og enkelt design og er seriens første spejle med nyudviklet sensoraktiveret LED-belysning.

Spejlets ramme er lavet af massiv messing med en spejldiameter på 215 mm med 7 gange forstørrelse. Den indbyggede bevægelsessensor tænder spejlets lysring, når den bevæger sig i en afstand på 15 cm, og slukkes derefter automatisk efter 12 sekunder uden bevægelse. Spejle oplades via USB-kabel og har en meget lang batterilevetid.

Begge spejle er testet og certificeret i henhold til IP21. IP (international beskyttelse) er en etiket, der beskriver, hvor holdbart et armatur er mod støv og gennemtrængende vand og damp. Et badeværelse kan opdeles i forskellige IP-zoner, der fortæller os, hvilken laveste tilladte IP-klasse i hver zone er. Spejle er certificeret til IP21, som er standard for de vandfrie dele af vådrummet, dvs. de rum, der ikke inkluderer brusebad eller badekar.

OUTLINE FK487EP og FK488EP fås hos Smedbo-forhandlere og i vores webshop.

FK487EP: vægmonteret
FK488EP: fritstående

 • Nyheder i efterårets trends

  Endelig lancerer vi flere produkter til vores sortiment! Årets tredje lancering er her med produkter i efterårets mest trendy badeværelsesfarve, børstet messing.
 • Sommerinspiration til badeværelset

  Sommeren er endelig her! Hvilket betyder solrige dage, varme, glæde og afslapning. Vidunderlige ting, der normalt får os til at føle os bedre tilpas. Vi i Smedbo vil gerne hjælpe dig til at opleve disse følelser oftere og gøre det til en del af din hverdag.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

  I Europa har vi en hurtigt voksende befolkning over 60 år. Det er en meget aktiv gruppe med godt helbred og stor interesse for boligindretning og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi udviklede vores nye LIVING plejekoncept, har det været vores mål at tilbyde flere hjælpemidler til brug i badeværelset, der opfylder netop disse behov.