• Kongelig Hofleverandør siden 1986
 • Massiv messing
 • 10 års garanti

Smedbo lancerer nye barberings- og makeupspejle!

OUTLINE-serien har nu to nye medlemmer i FK478EP og FK488EP LED-spejle. Spejle har et elegant og enkelt design og er seriens første spejle med nyudviklet sensoraktiveret LED-belysning.

Spejlets ramme er lavet af massiv messing med en spejldiameter på 215 mm med 7 gange forstørrelse. Den indbyggede bevægelsessensor tænder spejlets lysring, når den bevæger sig i en afstand på 15 cm, og slukkes derefter automatisk efter 12 sekunder uden bevægelse. Spejle oplades via USB-kabel og har en meget lang batterilevetid.

Begge spejle er testet og certificeret i henhold til IP21. IP (international beskyttelse) er en etiket, der beskriver, hvor holdbart et armatur er mod støv og gennemtrængende vand og damp. Et badeværelse kan opdeles i forskellige IP-zoner, der fortæller os, hvilken laveste tilladte IP-klasse i hver zone er. Spejle er certificeret til IP21, som er standard for de vandfrie dele af vådrummet, dvs. de rum, der ikke inkluderer brusebad eller badekar.

OUTLINE FK487EP og FK488EP fås hos Smedbo-forhandlere og i vores webshop.

FK487EP: vægmonteret
FK488EP: fritstående

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Forårets nye produkter fra Smedbo

  Vi hos Smedbo er glade for at annoncere lanceringen af vores seneste produkter, med skandinavisk design og funktionalitet. Denne lancering inkluderer en række artikler designet til at forbedre komforten og æstetikken i alle badeværelsesrum. Den nye kollektion inkluderer papirkurve, håndklædetørrere, brusestole og mere, alt sammen som viser Smedbos engagement i innovation, stil og holdbarhed.
 • Nyheder i efterårets trends

  Endelig lancerer vi flere produkter til vores sortiment! Årets tredje lancering er her med produkter i efterårets mest trendy badeværelsesfarve, børstet messing.
 • Sommerinspiration til badeværelset

  Sommeren er endelig her! Hvilket betyder solrige dage, varme, glæde og afslapning. Vidunderlige ting, der normalt får os til at føle os bedre tilpas. Vi i Smedbo vil gerne hjælpe dig til at opleve disse følelser oftere og gøre det til en del af din hverdag.