• Fri fragt over 499kr
 • Kongelig Hofleverandør siden 1986
 • 10 års garanti

Stikk ud eller bland ind i HOUSE i mat hvid

HOUSE-serien er en af ​​vores mest populære og succesrige serier nogensinde, og den har prydet badeværelser over hele verden. I 2018 blev HOUSE lanceret i mat sort, og lige siden den sorte badeværelsetrend startede, har en blødere modsat pol boblet under overfladen. I september udvider Smedbo sit sortiment med i alt 17 varer i en mat hvid farve.

Ideen om at skabe HOUSE i mathvid blev født ud af det faktum, at vi ønskede at skabe en kontrast til HOUSE i mat sort. Vi ønskede at tilføje en farve til HOUSE-familien, hvis udtryk er blødt og skiftende afhængigt af badeværelset og stilen, siger Cecilia Ask, Marketing Manager hos Smedbo.

HOUSE-serien lancerer kroge, håndklædering, håndklædestang, toiletpapirholder, toiletbørste med fuldfarvebeholder og reservepapirholder med en silkeagtig hvid finish. Tandbørsteholderen, sæbekoppen og holderen til toiletbørsten kombinerer detaljer i hvidt sammen med en base i frostet glas. Smedbos unikke håndklædevarmer ‘Træt’ fra DRY-serien og den klassiske brusekurv DX3001 fra SIDELINE-serien kommer også i den nye farve.

Mattvit vägghängd duschkorg DX3001 med lavendel ovanpå

Uden hvidt ville toner og nuancer ikke eksistere, hvilket gør farven hvid interessant sammen med andre farver. Fordelen ved den hvide farve er, at den kan kombineres på en naturlig måde med andre farver fra hele farvespektret, siger Ola Giertz Product Manager hos Smedbo. 

Smedbo house i mattvit uppsatt i grått badrum

Når HOUSE i mathvid placeres i et helt hvidt badeværelse, giver serien en arkitektonisk følelse i badeværelset. Serien giver derefter plads til resten af ​​interiøret og smelter sofistisk ind i resten af ​​badeværelset. I et badeværelse, hvis basisfarve er mørkere, fremhæves kontrasterne, og serien får derefter lov til at skille sig ud og skabe effektive silhuetter. Når serien placeres sammen med nærliggende nuancer som f.eks. Grå og beige, bliver designsproget i stedet ædru og blødt. Ligesom en kamæleon formår HOUSE i mat hvid, uanset badeværelse og farver, at skille sig ud både effektivt og sofistisk.

Her kan du se hele vores nye hvide tæppe HOUSE-serie samt en række andre tilbehør til badeværelset, der hjælper dig med at tilføje et personligt præg på dit badeværelse.

Smedbo house i mattvit uppsatt i ljuslila badrum
 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Forårets nye produkter fra Smedbo

  Vi hos Smedbo er glade for at annoncere lanceringen af vores seneste produkter, med skandinavisk design og funktionalitet. Denne lancering inkluderer en række artikler designet til at forbedre komforten og æstetikken i alle badeværelsesrum. Den nye kollektion inkluderer papirkurve, håndklædetørrere, brusestole og mere, alt sammen som viser Smedbos engagement i innovation, stil og holdbarhed.
 • Nyheder i efterårets trends

  Endelig lancerer vi flere produkter til vores sortiment! Årets tredje lancering er her med produkter i efterårets mest trendy badeværelsesfarve, børstet messing.
 • Sommerinspiration til badeværelset

  Sommeren er endelig her! Hvilket betyder solrige dage, varme, glæde og afslapning. Vidunderlige ting, der normalt får os til at føle os bedre tilpas. Vi i Smedbo vil gerne hjælpe dig til at opleve disse følelser oftere og gøre det til en del af din hverdag.