Stikk ud eller bland ind i HOUSE i mat hvid

HOUSE-serien er en af ​​vores mest populære og succesrige serier nogensinde, og den har prydet badeværelser over hele verden. I 2018 blev HOUSE lanceret i mat sort, og lige siden den sorte badeværelsetrend startede, har en blødere modsat pol boblet under overfladen. I september udvider Smedbo sit sortiment med i alt 17 varer i en mat hvid farve.

Ideen om at skabe HOUSE i mathvid blev født ud af det faktum, at vi ønskede at skabe en kontrast til HOUSE i mat sort. Vi ønskede at tilføje en farve til HOUSE-familien, hvis udtryk er blødt og skiftende afhængigt af badeværelset og stilen, siger Cecilia Ask, Marketing Manager hos Smedbo.

HOUSE-serien lancerer kroge, håndklædering, håndklædestang, toiletpapirholder, toiletbørste med fuldfarvebeholder og reservepapirholder med en silkeagtig hvid finish. Tandbørsteholderen, sæbekoppen og holderen til toiletbørsten kombinerer detaljer i hvidt sammen med en base i frostet glas. Smedbos unikke håndklædevarmer ‘Træt’ fra DRY-serien og den klassiske brusekurv DX3001 fra SIDELINE-serien kommer også i den nye farve.

Mattvit vägghängd duschkorg DX3001 med lavendel ovanpå

Uden hvidt ville toner og nuancer ikke eksistere, hvilket gør farven hvid interessant sammen med andre farver. Fordelen ved den hvide farve er, at den kan kombineres på en naturlig måde med andre farver fra hele farvespektret, siger Ola Giertz Product Manager hos Smedbo. 

Smedbo house i mattvit uppsatt i grått badrum

Når HOUSE i mathvid placeres i et helt hvidt badeværelse, giver serien en arkitektonisk følelse i badeværelset. Serien giver derefter plads til resten af ​​interiøret og smelter sofistisk ind i resten af ​​badeværelset. I et badeværelse, hvis basisfarve er mørkere, fremhæves kontrasterne, og serien får derefter lov til at skille sig ud og skabe effektive silhuetter. Når serien placeres sammen med nærliggende nuancer som f.eks. Grå og beige, bliver designsproget i stedet ædru og blødt. Ligesom en kamæleon formår HOUSE i mat hvid, uanset badeværelse og farver, at skille sig ud både effektivt og sofistisk.

Her kan du se hele vores nye hvide tæppe HOUSE-serie samt en række andre tilbehør til badeværelset, der hjælper dig med at tilføje et personligt præg på dit badeværelse.

Smedbo house i mattvit uppsatt i ljuslila badrum
 • LIVING – Smedbo® lancerer en elegant badeværelsesserie med fokus på sikkerhed og fleksibilitet

  I Europa har vi en hurtigt voksende befolkning over 60 år. Det er en meget aktiv gruppe med godt helbred og stor interesse for boligindretning og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi udviklede vores nye LIVING plejekoncept, har det været vores mål at tilbyde flere hjælpemidler til brug i badeværelset, der opfylder netop disse behov.
 • Det perfekte tilbehør til dig på farten

  Smedbo lancerer et rejsespejl i to farver, mat sort med Art nummeret FB627 og mat hvid med Art nummeret FX627. Spejlet er todelt og udstyret med to forskellige spejle. Det nederste spejl har 7 gange forstørrelse, mens låget har et normalt spejl.
 • Stikk ud eller bland ind i HOUSE i mat hvid

  HOUSE-serien er en af ​​vores mest populære og succesrige serier nogensinde, og den har prydet badeværelser over hele verden. I 2018 blev HOUSE lanceret i mat sort, og lige siden den sorte badeværelsetrend startede, har en blødere modsat pol boblet under overfladen. I september udvider Smedbo sit sortiment med i alt 17 varer i en mat hvid farve.
 • Håndklædevarmeren Træt- en moderne klassiker

  Smedbo blev grundlagt i 1967, på et tidspunkt, hvor badeværelset ikke skulle tage plads. Badeværelset blev formet af funktionalitet og ved at være vedligeholdelsesfrit. Badeværelset var kun et rum, der skulle opfylde dets åbenlyse formål. I modsætning til i 60’erne har nutidens badeværelse en meget mere velkommen følelse.