Smedbo – 50 år i toppen!

Smedbo er i dag markedsleder i Skandinavien og spiller en vigtig rolle i Europa og USA. Succesen skyldes et langt og omfattende udviklingsarbejde med henblik på at sikre et højt kvalitetsniveau, som værner om det klassiske skandinaviske design, som produkterne repræsenterer.

Takket være sin enorme produktviden og sine kvalitetsprodukter, tilhører Smedbo en eksklusiv gruppe af producenter, der giver 10-års garanti på alle produkterne.

I ren messing

I Smedbos badeværelsesserie er de fleste indretningskomponenter og produktdele lavet i massivt messing af højeste kvalitet. Man begyndte af fremstille messing i Sverige i 1600-tallet og brugte det dengang primært til smykker og ornamenter.

Skultuna Messingsbruk blev grundlagt i 1607 af Karl IX, Gustav Vasas yngste søn. Karl IX vidste, at messinggenstande blev betragtet som værdifulde og var meget efterspurgte ude i Europa. Karl IX skulle bruge indtægterne fra den nye messingproduktion til at betale for hans far Gustav Vasas og storebrorens Erik XIVs tidligere udskejelser i felten.

Messingproduktionen i Skultuna var starten på en lang og solid håndværkstradition for at udnytte og håndtere messingens unikke egenskaber.

Vores produkter har
10 års garanti.