10 års garanti for forbrugerkøb

Smedbo AB startede i 1967 med lokale smede der håndlavede de første produkter. I dag er Smedbo førende på markedet i Norden når det gælder dørgreb, dekorative beslag og badeværelsestilbehør.
Stort set alt er lavet i massiv messing.

Vores badeværelsestilbehør hører til det bedste og mest funktionelle på det skandinaviske marked.
Vi har Skandinaviens største tilbehørsprogram, og de mange forskellige serier omfatter alt fra kroge og spejle til elegante toiletbørster.

Alle serier er omhyggeligt fremstillet så de tilgodeser enhver smag. Alt fra det enkle til det mere romantiske look. Produktionen tager udgangspunkt i den gamle stolte håndværkstradition.

Vi tilbyder produkter fremstillet i massiv messing. Kvaliteten er nøje udsøgt med den helt rigtige blanding af kobber og zink. De forskellige badeværelsesserier fås i forskellige udførelser. Eksempelvis blankpoleret messing, forkromet messing og matbørstet krom. Alle produkterne poleres og lakeres med en speciel transparent lak. Derfor vil vores produkter, selv efter mange års brug, fremstå som nye. Produkterne er nemme og enkle at sætte op, og har som regel skjulte skruer.

Alle Smedbos badeværelsesserier har ti års garanti, undtaget DRY håndklædetørrer og Outline Lite pedalspande, som har fem års garanti. Bemærk, at vores spejle med art nummer, der starter med Z, ikke er dækket af Smedbos 10-årige garanti. For disse produkter anvendes den gældende forbrugerlovgivning.