• Siden 1967
  • Massiv messing
  • 10 års garanti*

CYBER WEEK – Køb for 1500 kr og få 15% rabat!

dubbelkrok i mässing med vit handduk i modernt svart och vitt badrum

Om Smedbo

Smedbo – Badeværelsetilbehør i verdensklasse

Smedbo blev grundlagt i 1967 på et tidspunkt, hvor behovet for smukke badeværelsetillbehør langsomt men sikkert blomstrede op. Hos Smedbo forstod vi allerede, hvor vigtigt badeværelset er i hjemmet. Badeværelset skal være et rum, hvor man kan bo og føle sig godt tilpas, samtidig med at det bidrager til sit åbenlyse formål.

skisser i blyerts av badrumsdetaljer från smedbo

Førende producent af badeværelsestilbehør i Skandinavien

I dag er Smedbo den førende producent af badeværelsestilbehør i Skandinavien, men spiller også en vigtig rolle i resten af Europa og USA. Denne succes skyldes et langvarigt og omfattende udviklingsarbejde, der er udført for at sikre et højt kvalitetsniveau, samt det klassiske skandinaviske design, som produkterne repræsenterer.

I dag har Smedbo et bredt udvalg af badeværelser i skandinavisk tidløst design. Sortimentet omfatter alt fra håndklædekroge, toiletpapirholdere og forstørrelsespejle til håndklædevarmere. Smedbo fortsætter med at udvikle nyt funktionelt og stilfuldt tilbehør, der pynter på badeværelset.

Stilfulde produkter i massiv messing

Skultuna Brassværk blev grundlagt i 1607. Det var starten på en svensk håndværkstradition, hvor messingens unikke egenskaber blev udnyttet. Smedbo lægger stor vægt på valg af materialer, form og funktion, hvor størstedelen af vores badeværelsesserier, indretninger og produktdele er fremstillet af massiv messing af højeste kvalitet. Det er et holdbart materiale, der har den store fordel, at det ikke ruster. Takket være dette kan Smedbo regne sig selv blandt den eksklusive gruppe af producenter, der kan love en fuld 10 års garanti på størstedelen af alle produkter. Og vidste du, at Smedbo også er kongelig hofleverandør til den svenske kongefamilie?

Sigill 10 year warranty

Vores produkter har 10 års garanti