• Kongelig Hofleverandør siden 1986
  • Massiv messing
  • 10 års garanti
Smedbo handduksring med blommformat fäste tillhörande serien Herrgård i mässing

Historie

Badeværelset i 1960’erne var et tomt rum med et kedeligt interiør, hvor begreber som design og skønhed var ukendte. Ord som vedligeholdelsesvenlig og enkelhed var den fremherskende trend inden for badeværelsesdesign. Badeværelset var en glemt del af hjemmet. Men Smedbo var ved at ændre det. Smedbo blev grundlagt i 1967 i en periode, hvor mange mennesker følte et behov for at skabe smukkere badeværelser. Hos Smedbo forstod de vigtigheden af badeværelset. Det var ikke kun et rum til personlig hygiejne, men også et rum til at bo og føle sig godt tilpas i. Men lad os starte fra begyndelsen…

bokstäver i smide på hög i en tunna

Fra lysestager til vellykket badeværelsesindretning

Året er 1966. Salgschefen i en stor frysevirksomhed i Helsingborg er på udkig efter julegaver til sine kunder. Pludselig får han en idé: smedejernslysestager! Så er det sagt og gjort, og en smed er kontaktet. Kontakten udviklede sig til en forretningsidé, og snart begyndte de at fremstille husnumre i smedejern. Salgschefen i fryseforretningen skiftede simpelthen spor og startede en smedjevirksomhed med det idylliske navn Smedbo Gård.

Smedbo handduksring med blommformat fäste tillhörande serien Herrgård i mässing

Herrgård var startskuddet

Det var sådan, at Smedbo kom til at præsentere Herrgård badeværelsesserien. Det var en serie af interiør- og dekorationsbeslag i massiv messing, der var specielt tilpasset badeværelset. Med et design i skandinavisk stil ønskede Smedbo at kombinere messingens skønhed med håndværkets kvalitet og tradition. Smedbo-badserien blev en stor succes i de svenske hjem, og i dag sælges Smedbo-badserier over hele verden.

Sigill 10 year warranty

Vores produkter har 10 års garanti