Stikk ud eller bland ind i HOUSE i mat hvid

28 sep, 2020

HOUSE-serien er en af ​​vores mest populære og succesrige serier nogensinde, og den har prydet badeværelser over hele verden. I 2018 blev HOUSE lanceret i mat sort, og lige siden den sorte badeværelsetrend startede, har en blødere modsat pol boblet under overfladen. I september udvider Smedbo sit sortiment med i alt 17 varer i en mat hvid farve.

Ideen om at skabe HOUSE i mathvid blev født ud af det faktum, at vi ønskede at skabe en kontrast til HOUSE i mat sort. Vi ønskede at tilføje en farve til HOUSE-familien, hvis udtryk er blødt og skiftende afhængigt af badeværelset og stilen, siger Cecilia Ask, Marketing Manager hos Smedbo.

HOUSE-serien lancerer kroge, håndklædering, håndklædestang, toiletpapirholder, toiletbørste med fuldfarvebeholder og reservepapirholder med en silkeagtig hvid finish. Tandbørsteholderen, sæbekoppen og holderen til toiletbørsten kombinerer detaljer i hvidt sammen med en base i frostet glas. Smedbos unikke håndklædevarmer ‘Træt’ fra DRY-serien og den klassiske brusekurv DX3001 fra SIDELINE-serien kommer også i den nye farve.

Uden hvidt ville toner og nuancer ikke eksistere, hvilket gør farven hvid interessant sammen med andre farver. Fordelen ved den hvide farve er, at den kan kombineres på en naturlig måde med andre farver fra hele farvespektret, siger Ola Giertz Product Manager hos Smedbo.

Når HOUSE i mathvid placeres i et helt hvidt badeværelse, giver serien en arkitektonisk følelse i badeværelset. Serien giver derefter plads til resten af ​​interiøret og smelter sofistisk ind i resten af ​​badeværelset. I et badeværelse, hvis basisfarve er mørkere, fremhæves kontrasterne, og serien får derefter lov til at skille sig ud og skabe effektive silhuetter. Når serien placeres sammen med nærliggende nuancer som f.eks. Grå og beige, bliver designsproget i stedet ædru og blødt. Ligesom en kamæleon formår HOUSE i mat hvid, uanset badeværelse og farver, at skille sig ud både effektivt og sofistisk.

Her kan du se hele vores nye hvide tæppe HOUSE-serie samt en række andre tilbehør til badeværelset, der hjælper dig med at tilføje et personligt præg på dit badeværelse.