• Kongelig Hofleverandør siden 1986
  • Massiv messing
  • 10 års garanti
arbetsskrivbord med laptop, hörlurar, anteckningsblock, penna

Support & Kontakt

Her kan du få svar på dine spørgsmål om vores produkter og montage samt bestille kataloger. Finder du ikke det svar, du leder efter, kan du altid kontakte din forhandler.

Hvis dine spørgsmål gælder et produkt, du har købt i vores webshop, er du velkommen til at kontakte os på webshop@smedbo.dk.

mattvit tvåldispenser och tandborsglas i frostat glas placerade varsin sida om handfatsblandare

FAQ – almindelige spørgsmål og svar

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål, vi modtager med tilhørende svar. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, hjælper vores kundesupport gerne.

tvålpump AK369 monterad på vägg ovanför vask bredvid handduk och sminkborste

Plejeanvisninger

Er du ligesom os interesseret i, at dine badeværelsesdetaljer holder så længe som muligt? I vores plejevejledning anbefaler vi blandt andet, hvordan man bedst rengør badeværelsesdetaljer afhængigt af overfladelaget.

Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Montering

Montering er ikke så svært – hvis du ved, hvordan det skal gøres. Tag gerne del i vores montagetips for de bedste resultater!

Smedbo katalog X40 liggandes på grå stenskiva

Brochurer og kataloger

Er du interesseret i at gennemse et af vores kataloger eller brochurer? Her kan du browse online, men også bestille direkte til din postkasse.

vas med kvistar bredvid värmeljus och schampooflaskor på skänk

Reklamationer

Hvis du mod alle odds skulle opdage en fejl ved dit produkt, som du har købt via vores webshop, kan du klage via vores formular.

handdukskrok ice monterad på vägg bredvid handfat och eucalyptusgren

Betingelser for køb og levering

Du handler altid trygt i Smedbos webshop. Du har garanti på produkterne, du har fortrydelsesret, hvis dit køb går galt, og du betaler på den måde, der passer dig bedst.