• Siden 1967
 • Massiv messing
 • 10 års garanti*

CYBER WEEK – Køb for 1500 kr og få 15% rabat!

handdukskrok ice monterad på vägg bredvid handfat och eucalyptusgren

Betingelser for køb og levering

Generelt

Salg på smedbo.dk (org. nr. 556200-2252) sker kun til privatpersoner med leveringsadresse i Danmark. For at handle på smedbo.dk skal du være mindst 18 år gammel for at handle. Når du bestiller i vores onlinebutik, indgås en købsaftale, når din betaling er godkendt, og der sendes en bekræftelse til den e-mailadresse, du har angivet ved bestillingen.

Priser

Alle priser i webshoppen er i DKK og inkluderer 25 % moms. Vi forbeholder os ret til at foretage eventuelle trykfejl i f.eks. priser, kampagner, rabatkoder eller produktdetaljer, der kan forekomme i onlinebutikken, samt åbenlyst forkerte priser, og forbeholder os ret til at justere prisen. Forsendelsesomkostninger og eventuelle betalingsgebyrer vil blive tilføjet.

Bestil

Når du har gennemført din bestilling, sendes der en ordrebekræftelse til din e-mailadresse. I bekræftelsen finder du alle oplysninger om produkterne, pris, fakturerings- og leveringsadresse. Hvis du finder fejl i ordrebekræftelsen, bedes du straks kontakte os via e-mail til webshop@smedbo.se.

Betalningsmuligheder

smedbo.no tilbyder sikker betaling med Klarna Checkout. Du kan læse Klarnas vilkår og betingelser her.

Levering og forsendelse

Levering til agent/leveringssted

Vi tilbyder kun levering til detailhandlere (MyPack Collect med PostNord), hvilket betyder, at din ordre vil blive leveret af PostNord til det leveringssted, der ligger tættest på den leveringsadresse, du har angivet. Når ordren er blevet leveret til dit leveringssted, modtager du en meddelelse via sms til det mobilnummer, du oplyste, da du foretog dit køb. Påmindelsen sendes via SMS. Hvis din ordre skal afhentes af en kurer, skal både kurerens og kundens legitimation fremvises. Find dit nærmeste indsamlingssted her.

Levering ikke afhentet

Leverancer forbliver på leveringsstedet i 14 dage. Hvis du af en eller anden grund ikke afhenter en pakke, der er leveret på leveringsstedet, skal du betale 49 DKK inklusive moms for de afholdte returomkostninger.

Leveringstid

Normal ordrebehandlingstid er 1-4 arbejdsdage.

Vores ordrebehandling følges op af leveringstiden hos speditøren.

I tilfælde af forsinkelser i leveringen vil du blive informeret om disse, hvis det er muligt. Hvis leveringen forsinkes, har du som kunde ret til at fortryde købet uden omkostninger. Vi anbefaler, at du ikke aftaler en aftale med en håndværker om montering/installation, før du har modtaget og kontrolleret varerne.

Ændring af leveringsadresse

Når varerne har forladt lageret, er det ikke muligt at ændre leveringsadressen. Det er derfor særlig vigtigt at sikre sig, at leveringsadressen er helt korrekt, før du afgiver og accepterer en ordre.

Levering uden for Danmark

smedbo.dk levererar och administrerar enbart order inom Danmark.

Fragtomkostninger

For ordrer fra smedbo.dk opkræves et enkelt forsendelsesgebyr på 49 DKK inklusive moms. Hvis du skulle bruge fortrydelsesretten og returnere hele eller dele af din ordre,  bliver du debiteret 49 DKK, inklusive moms for fragt.

Felleverans

Hvis du tilfældigvis modtager en vare, som du ikke har bestilt, skal du kontakte vores kundeservice på webshop@smedbo.se, så hjælper vi dig med at returnere varen. Fejlplukkede varer kan dog ikke samles igen, og i så fald anses køberen for at have accepteret leveringen.

Transportskader

Hvis du opdager, at din pakke er beskadiget, skal du straks anmelde det til det udleveringssted, hvor du har hentet varen. De vil også hjælpe dig med at anmelde skaden. Vi anbefaler, at du ikke afhenter en beskadiget pakke, da skaden ikke længere kan spores tilbage til transporten. Hvis skaden først opdages, efter at du har åbnet pakken, og hvis den kan forbindes med transporten, skal du kontakte agenten for at fremsætte et krav inden for 7 dage efter modtagelsen af dine varer.

Spor ordre

Du kan nemt spore din levering via linket i den leveringsbekræftelse, der sendes til din e-mailadresse, når du afgiver din bestilling.

Levering

Smedbo AB anvender ikke dellevering, hvis en eller flere varer i ordren ikke kan leveres. I stedet sendes de varer, der kan leveres, og de varer, der ikke kan leveres, krediteres kunden. Hvis dit køb i første omgang overstiger 500 kr. inkl. moms, skal du naturligvis ikke betale nogen forsendelsesomkostninger.

 

Lov om aggression

Du har altid ret til at annullere din ordre inden for 60 dage. Fortrydelsesperioden regnes fra den dato, hvor du modtog den/de sidste vare(r) i din ordre. Udfyld den returformular, der er vedlagt din ordre, og send den tilbage sammen med produktet/produkterne.

Returnering af varer skal altid dokumenteres ved hjælp af en kvittering for købet. For at udøve fortrydelsesretten skal produktet være ubrugt og i ny stand. Du har dog ret til omhyggeligt at åbne emballagen og undersøge varerne. Vi beder dig om at være forsigtig, hvis produktet eller emballagen er blevet håndteret skødesløst, har Smedbo AB ret til at foretage et fradrag i tilbagebetalingen. Derfor skal du sørge for, at varerne er pakket godt ind i den originale emballage.

Når du udøver fortrydelsesretten på en del af eller hele dit køb, er det dig som kunde, der er ansvarlig for returtransporten.

Gør dette

 1. Læg produktet/produkterne i den originale emballage sammen med den udfyldte returformular, og pak det godt ind.
 2. Aflever pakken hos din forhandler, som udskriver en adresseetiket og en kvittering for leveringen til dig. Returneringsadresse:
  Smedbo AB
  Returnerer webshop
  Grustagsgatan 1
  254 64 Helsingborg
 3. Når varerne returneres til os, vil vores personale kontrollere varernes tilstand. Hvis varerne eller emballagen er blevet håndteret uforsvarligt, har Smedbo AB ret til at foretage et fradrag i tilbagebetalingen.

Hvis du ønsker at returnere en vare på grund af en defekt, bedes du kontakte vores kundeservice på webshop@smedbo.se.

Afbestilling

Hvis du ønsker at annullere en bestilling, skal du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt på webshop@smedbo.se. Hvis din ordre allerede er blevet afsendt, er det ikke længere muligt at annullere varen/varerne, og du er derfor forpligtet til at modtage din ordre. Hvis du fortryder dit køb, efter at du har modtaget dine varer, gælder de normale betingelser for fortrydelsesret og returbehandling.

Reklamationer og garanti

Hos Smedbo har du 10 års garanti på de fleste af vores produkter, med undtagelse af elektriske håndklædetørrere og pedalspande, som har 5 års garanti. Garantien gælder fra den dato, hvor du har modtaget produktet. Ellers gælder svensk forbrugerlovgivning, læs mere hos den svenske forbrugerstyrelse.

Før du fremsætter et krav på en vare, skal du altid kontakte os for at få en godkendelse og for at vi kan hjælpe dig bedst muligt. Reklamationen skal sendes til webshop@smedbo.se umiddelbart efter, at fejlen er blevet opdaget. Eventuelle fejl og mangler skal altid anmeldes pr. e-mail med angivelse af navn, adresse, e-mailadresse, ordrenummer og beskrivelse af fejlen. Hvis det er muligt, vil vi gerne have fotodokumentation af skaden for at sikre en hurtigere behandling af sagen. Retten til at klage gælder, uanset om manglen er synlig eller skjult. Det er dog en forudsætning, at manglen ikke er opstået som følge af forkert brug af varen.

Når varerne returneres til os, vil vores personale afgøre, om fejlen skyldes et forkert fremstillet produkt eller eksterne påvirkninger, efter at varerne er nået frem til dig. Hvis du ønsker at gøre brug af din garanti, og det viser sig, at fejlen skyldes eksterne påvirkninger og derfor ikke er dækket af garantien, skal du selv betale eventuelle håndteringsomkostninger. Hvis varen viser sig at være mangelfuldt produceret, har Smedbo ret til at afhjælpe manglen eller erstatte den mangelfulde vare med en ny eller tilsvarende vare inden for 6 måneder. I tilfælde af en korrekt reklamation vil du som kunde blive refunderet for eventuelle forsendelsesomkostninger.

I tilfælde af en klage over et produkt, der er installeret af en håndværker, erstattes kun produktet. Der ydes ikke godtgørelse for installationsomkostninger.

Udskiftning eller reparation af varer indebærer ikke en forlængelse eller en ny garantiperiode.

Tvistbilæggelse og bistand

Vi håber og ønsker naturligvis, at der aldrig vil opstå tvister. Hvis det alligevel sker, foretrækker vi at løse tvisten efter fælles aftale efter drøftelse med vores kundeservice. Hvis tvisten stadig består, har du mulighed for at få sagen behandlet af det generelle klagenævn, ARN. Smedbo forpligter sig derefter til at følge ARN’s henstillinger og afgørelser. Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm .

Ansvarsfraskrivelse

Vi påtager os intet ansvar for indirekte skader, der kan opstå på grund af produktet. Vi påtager os heller ikke noget ansvar for forsinkelser/fejl som følge af omstændigheder, som virksomheden ikke har indflydelse på. Disse omstændigheder kan f.eks. omfatte arbejdskonflikter, brand eller regeringsbeslutninger.

Andre

I tilfælde af et endeligt salg af varer eller en fejloptælling af antallet af varer på lager har Smedbo ret til at annullere købet og refundere de betalinger, du har foretaget. Hvis dette skulle ske, kontakter vi dig for at finde den bedst mulige løsning. Du kan f.eks. få mulighed for at vælge et andet, økonomisk tilsvarende produkt i stedet for at få din betaling refunderet.

Reservering

Vi forbeholder os ret til at foretage eventuelle trykfejl på dette websted og mod videresalg af produkter. Vi garanterer ikke, at billederne repræsenterer produkternes nøjagtige udseende, da der kan forekomme farveforskelle afhængigt af skærm, fotokvalitet og opløsning. Vi forsøger dog altid at beskrive produkterne så nøjagtigt som muligt.

Personoplysninger og fortrolighed

Ved at handle på smedbo.dk accepterer du vores privatlivspolitik og vores behandling af dine personlige oplysninger. Vi er naturligvis opmærksomme på dit privatliv og indsamler ikke flere oplysninger end nødvendigt for at behandle din ordre.

Læs hele vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Ændringer af de generelle vilkår og betingelser

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i disse købsbetingelser. Opdaterede betingelser og vilkår offentliggøres altid på vores websted. Købsbetingelserne anses for at være accepteret, når du afgiver en ordre på hjemmesiden.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, webshop@smedbo.se.

Virksomhed

Hvis du som erhvervsdrivende ønsker at handle fra Smedbo, bedes du kontakte os på info@smedbo.dk.