• Fri fragt over 499kr
  • Kongelig Hofleverandør siden 1986
  • 10 års garanti
Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Montering

Forskellige måder at montere dit Smedbo produkt på

Der er forskellige måder at montere dit Smedbo produkt på. Vi har gjort det nemt for dig, her kan du finde montagehjælp alt efter hvordan du samler dit Smedbo produkt. Vidste du, at mursten, der er næsten lige så hårde som beton, stadig kan revne, hvis du borer for tæt på kanten? Er du i tvivl om, hvordan du får klæbende produkter til at sidde fast? Ved du, hvad du skal tænke på, når du borer i beton, gips eller spånplader? Montering er ikke så svært – hvis du ved, hvordan det skal gøres. Tag gerne del i vores montagetips for de bedste resultater!

Vägghängd rak- och sminkspegel med ram i led-ljus monterad på badrumsvägg

Monteres med skrue

Det er ikke altid nemt at vide, hvordan man bedst borer og skruer et produkt op på badeværelset. Vi har forenklet processen for dig med monteringstips til forskellige typer materialer for de bedste resultater!

Smedbo badrumsserie tvålpump och handduksring i house mattsvart med svart hannduk, blå vägg

Monteres med lim

De fleste af Smedbos produkter kan limes sammen med speciallimen iComposite GlueMix. Vælger du at lime et produkt, behøver du ikke bekymre dig om skader på vandtætningslaget på dit badeværelse.

självhäftande duschskrapa upphängd i dusch i grått badrum

Montere selvklæbende produkter

Har du købt en bruseskraber med selvklæbende beslag, eller et selvklæbende ur? For at produktet skal sidde fast, er det vigtigt, at det monteres korrekt. Her finder du tydelige instruktioner til montering af selvklæbende produkter.