• Siden 1967
  • Massiv messing
  • 10 års garanti*
Smedbo badrumsserie tvålpump och handduksring i house mattsvart med svart hannduk, blå vägg

Monteres med lim

Opsætning med lim – en enkelt og borefri metode

Bor du i en lejebolig eller vil du simpelthen ikke bore i de eksisterende badeværelse fliser? Det har vi fuld forståelse for, og derfor har vi sørget for, at størstedelen af ​​vores produkter kan limes sammen med speciallimen iComposite GlueMix, så du ikke skal bekymre dig om skader på vandtætningslaget på dit badeværelse.

Med iComposite GlueMix får du et sikkert og bæredygtigt resultat

De fleste af Smedbos produkter er fremragende til limning. Vi anbefaler at iComposite GlueMix bruges til limning af Smedbo produkter, da kombinationen er gennemtestet og vi ved at det giver et godt og holdbart resultat. Vi anbefaler ikke at bruge andre klæbemidler, da produkterne kun er sikkerhedstestet for iComposite GlueMix. Andre klæbemidler kan påvirke styrken, udseendet af underlaget og påvirke produktets overfladelag.

En limpakke er nok til fire bageplader i standardstørrelse

iComposite GlueMix følger ikke med de limbare produkter, men købes separat, artikelnummer 6000-10. En pakke iComposite GlueMix er tilstrækkelig til limning af fire bageplader i standardstørrelse. Monteringspladerne, der følger med produktet, kan bruges til montering med skrue eller lim. Til brusekurve og enkeltkroge # 3455 tilkøbes separat monteringsplade, varenr F966 eller FB966. Håndtag til badekar, drejelige håndklædeholdere og produkter i AIR- og DRY-serien må ikke limes.

Sådan monterer du Smedbo produkter med i.Composite Gluemix

1. Rengør grundigt overfladen, der skal limes.
2. Rul pakken sammen, så de to komponenter blandes godt.
3. Påfør limen jævnt over produktbagepladen.
4. Stil bagepladen mod væggen og hold den et kort øjeblik. Limpakken indeholder en papstøtte, der kan bruges til at holde produktet på plads, mens limen hærder.
Lad limen hærde i mindst 4 timer.

Montera med lim

Nem at montere med iComposite GlueMix

  • Fantastisk styrke
  • Hurtig og nem montering, hærder efter 4 timer
  • Nem at fjerne uden at beskadige overfladen