• Kongelig Hofleverandør siden 1986
  • Massiv messing
  • 10 års garanti
Smedbo dubbel handdukskrok OK356 med hängandes morgonrock

Plejeanvisninger

Følg vores plejeanvisninger for at forlænge dit Smedbo-produkts levetid

Vi anbefaler, at du gør det til en rutine at tørre din bruseopbevaring og dine produkter fra Smedbo af ofte, så de forbliver som nye og bevarer deres glans. Ved almindelig rengøring sætter sæbe- og kalkrester sig ikke så let fast, og du skal ikke bruge rengøringsmidler, der ikke er miljøvenlige. Ikke desto mindre kan der opstå misfarvninger og belægninger på materialeoverfladen, hvis der for eksempel efterlades opløsninger af syntetisk sæbe eller shampoo. Sørg derfor for at tørre din bruseopbevaring og dine Smedbo-produkter så ofte som muligt.

tvålpump AK369 monterad på vägg ovanför vask bredvid handduk och sminkborste

Vælg rengøringsmidler og værktøj med omhu

Valget af rengøringsmiddel og værktøj har stor betydning for slutresultatet. Ved ugentlig rengøring anbefaler vi, at overfladen tørres af med en blød mikrofiberklud, for at mindske brugen af ​​rengøringsmidler. Undgå rengøringsværktøj som f.eks. stål uld og fibersvamp, da de kan forårsage permanent skade og ridser på overfladen.

Når det kommer til rengøringsmidler, er lunkent vand som regel nok. Til mere omfattende rengøring kan der anvendes et mildt pH-neutralt rengøringsmiddel med en værdi mellem 7,5–9,5 uden slibemidler. Overfladen tåler ikke alkaliske, sure, klor- eller alkoholholdige rengøringsmidler, da de kan forårsage pletter og skader på overfladen, udeluk derfor disse. Hvis du bruger denne type rengøring på badeværelset, skal du sørge for at beskytte produkterne mod stænk.

Rengøringsprocedure

  • Tør overfladen af ​​med en let fugtig mikrofiberklud med lunkent vand.
  • Når der anvendes rengøringsmidler, bør de have en pH-værdi mellem 7,5-9,5 og ikke indeholde slibemidler.
  • Fjern forsigtigt vaskemidlet med koldt vand.
  • Tør produktet af med en tør mikrofiberklud for at undgå kalkpletter.
kromad dubbelduschkorg hänger på vitkaklad vägg i badrum

Pleje af krom og rustfrit stål

Ved snavs eller kalkpletter på krom og rustfrit stål fjernes de nemmest med et rengøringsmiddel beregnet hertil. Læs instruktionerne omhyggeligt og test altid først på en lille overflade. Husholdningseddike (maks. 12%) er også effektiv mod kalkpletter. Gnid ind, lad virke, skyl med rent vand og tør med en mikrofiberklud. Undgå altid opløsningsmidler, såsom hårde skuresvampe og slibende pulvere.

Wc-borste i polerad mässing i blått badrum

Pleje af messing

Messing er et materiale, der er følsomt over for korrosion, hvilket betyder, at messing med tiden får en smuk patina, der kan poleres med messingpuds. Smedbos messingprodukter er derimod højpolerede og lakerede, hvilket bevarer messingens udseende. Det er derfor ekstra vigtigt aldrig at bruge stærke rengøringsmidler med slibemidler i messingpleje. Udover at efterlade mærker på produktet, kan det også fjerne den beskyttende lakoverflade. Vælg hellere et mildt pH-neutralt rengøringsmiddel uden slibemidler eller sæbeopløsning.